Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna lilla sammanfattning bara idag i blaskan.


Mäns raseri mot den kvinnliga kroppen




Han våldtog henne i tre dygn.
Han brände henne med cigaretter.
Han stampade på hennes hals.
Han hängde upp henne med ett bälte runt halsen
och sa hon var så ledsen att hon skulle hänga
sig själv.
Hon fick en "förlupen" kula genom kroppen
när hon satt på spårvagnen och hade ett skynke
över håret.
Han tryckte ner armen i hennes hals när hon
ammade deras barn.
Han skar henne med rakblad i underlivet
och våldtog henne därefter.
De högg av hennes armar för hon var albino
och de tror att sådana kroppar är särskilt
värdefulla.


De har höjt priset på kaffe IGEN !
Och hur fan ska jag rösta i höst ?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-23 08:55



Bookmark and Share


  Minkki VIP
i rättssamhället Sverige?
2022-08-23

  Koloristen
Race trumps gender.
2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP