Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höstlig betraktelse


Okänd väg

Jag går vilsen
mot okänt mål
i den ljuva landsbygden
ängars stigande längtan
mot ljus
och regnet som gråter
över mina axlar

Minnena bär jag
i en sliten ryggsäck
lugnet, friden åser jag
ensamhetens tysta lugn
bland upptrampad stig
i sköna gröna

Jag och livet vandrar
sida vid sida
Tar en blomma gul
och fäster i min skjorta
fuktad av dagen

Det närmar sig en höst
med allt, som mörkas kan
Ensam jag går
det känns
som naturen mig förstår.




Prosa av Ordformatören J.
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-05 16:38



Bookmark and Share


  Yrre VIP
underbar och hösten i sitt, en vila, underbar text som fångar en del av mina barns liv. Blir berörd.
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ordformatören J.
Ordformatören J.