Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig dunkar jag huvudet i väggen hänfört

Lycklig dunkar jag huvudet i väggen hänfört
i takt med kyrkklockorna som dånar medan mina nya fina skor står på grillen i ugnen och har börjat brinna. Förut så klippte jag av alla elsladdar och fick en jävligt skön stöt!
I eftermiddag ska jag kasta brinnande pinnstolar från balkongen så att jag grips
av en fullkomlig glädje och ångest samtidigt.
Jag är fylld av en stark framtidstro. Det ska vara skönt, underbart och härligt att finnas till!




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-10-13 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna