Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesin ska väcka världen!

Hur väcker man alla människor som går omkring och sover? Jo genom poesins blixtrande ursinne! Kärleken är det ljus som lyser i mörkret. Det finns inget annat ljus.
Kärleken och poesin upplyser och förklarar världen som står inför en revolution.
Poesin ska bota alla patienter på det dårhus som vi kallar för samhället.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-02 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna