Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni för över era problem på era barn

Ni för över era problem på era barn som kommer att föra över sina problem på sina barn och så vidare, därför att ni ligger och kör
i den där rondellen av status quo och unken övertrygghet. Ni sviker er själva och era barn och barnbarn. Ni kommer ingenstans, det står still. Er så kallade kärlek kommer att ruttna när ni inser att ni inte har levt era liv. Trygghetsnarkomanin borde klassas som en allvarlig psykisk sjukdom. Det är endast självgoda fegskitar som håller på med den.
Ni är hjärntvättade och det är ni inte medvetna om precis som era föräldrar och deras föräldrar inte var medvetna om det. Slå mig en signal när ni har blivit vuxna. Helvetet är här och nosar efter mig, men det är ni likgiltiga inför.
Bara ni har det tryggt och bra så är allting OK.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-11-14 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna