Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jenny



hittade en bok om jenny
sades vara hyllning
men smakproven gav mest ångest

jag vill minnas
hennes sunda sidor
inte hennes mörka tankar

jag vill minnas
våra torsdagkvällar framför teven
med 24 och nyttiga snacks

hennes inköp från lördagsmarknaden
solrosor och ägg

hennes stilla påminnelse
om dammsugning




Fri vers av Ellen Herdis
Läst 503 gånger
Publicerad 2004-11-01 18:05



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
slutet är underbart
2004-11-01

  Ola Rydberg
Mmm ibland vill man bara komma ihåg det ljusa
bra skrivet !
2004-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ellen Herdis
Ellen Herdis