Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentar till kommentar


kritik


tar jag mig den friheten
att kritisera andras skrivande
(obs, totalt opersonligt och allmänt)
sägs det att
\"alla har rätt att skriva hur de vill\"
\"alla har sin egen stil\"

ja, det är just det
jag har rätt att skriva hur jag vill




Fri vers av Ellen Herdis
Läst 485 gånger
Publicerad 2005-09-05 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellen Herdis
Ellen Herdis