Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästan direkt ur verkligheten.


Förkylningen hindrar mig

Här ligger jag och gnäller
fick nyss en "nysningsattack"
Jag stoppar i mig "halskarameller"
för halsont hjälper de - inte ett smack!

Jag skulle ju resa till stora staden
gå på opera och se på dans
sedan promenera på esplanaden
Som det känns nu - inte en chans.

Men imorgon mår jag säkert bra
och tar ett annat tåg till glam och skoj
lite motgång och skit får en väl ta'
Har trots allt, ganska gott uti min koj.



.














Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-08 13:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas SJ hade en plats ledig på tåget!
2022-12-22

  Gunnel Eriksson VIP
Gick tåget?
2022-12-11

    Lena Söderkvist VIP
Baciller är imbecilla. Förkylningar tvingar oss till vila, någon poäng har de väl, men inte kul i december. Krya, som andra före mig sagt. Trevligt versrim blev det.
2022-12-08

  MaLo VIP
Tajmingen var inte bra.
Förkylningen kan åt skogen dra.
Krya!
2022-12-08

  soligajag_1 VIP
Åhh, , stackare , hoppas du piggnar på dig till imorn .Krya på dig!!

Härliga dikt rader från dig.
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP