Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du läser mig...

Du läser mig
som du läser en bok, säger du.

Sen säger du
att det var en
trevlig bok.

Tyvär, du missade
det djupa och det svåra.

Om det hållet jag tyst.

En dag kanske
du förstår vad det var du inte läste...

Hoppas du vill berätta det för mig då.









Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-16 17:09



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Skyddsmekanism för vissa.
Lättare att bara ta till sig trevligheter.

Men en Cikoria har ju många (blom)blad i sin bok.
2024-05-23

  Öknens Ros VIP
Människor väjer/väljer att se förbi det svåra som drabbar andra.
2024-05-21

    Lena Söderkvist VIP
Bra sagt, mycket värdigt. Den som tror att en medmänniska är till för ens egen skull har missat poängen.
2024-05-17

  stormengudrun VIP
Lite sorgesam läsning:-/ Hoppas läsaren snart förstår vad den läser:-)
2024-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP