Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Chan skickade "Janne, grått och fylldes. Fogade till 18. Gunwale, Lena Söderkvist och TrollTörnTrappan är också med i denna lilla krets.


Mer jul. Stafett 74


Julklappssläden fylldes på
av nissen Janne, undan för undan.

Tomtefar sa,
när de körde sista rundan:

"Livet var grått.
Ljuset återuppstått."










Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-21 21:42



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
De samarbetar fint, den lille lyssnar och lär.
2022-12-21

  Chan VIP
Som en liten lucka i en julkalender med fina rim och julstämning.
2022-12-21

    Lena Söderkvist VIP
Gemytligt julpoem att tycka om.
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP