Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nån stråf tror jag är lite lånad från någon annan dikt.... hmmm ;)


meningen med orden

söker dom rätta orden
som en svår förlossning
vilken nyans ska dom ha
för vem ska dom finnas
för dig, för mig, för ingen

orden är bara ord
liksom språket är ord
största skillnaden är den
att vi är mer beroende
av orden

än orden är av oss




Övriga genrer av mmm...mia
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-08-10 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mmm...mia