Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

80 %

Jag skulle tippa på
att cirka 80 % av
Sveriges befolkning
består av medelmåttiga
personer och ännu sämre
som jag inte skulle vilja
umgås och tala med.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-02-05 21:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Sånt är svårt att veta innan man talat med dem. De flesta människor har både goda och dåliga sidor. Det gäller att locka fram de goda sidorna!
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna