Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unga vilsna tjejer med fejkade tuttar

 

Livet är så mycket mer än ett par enorma bröst på en tjej som inte har en aning om vad hon ska göra av sitt liv mer än att konstant fokusera på allt som har med sex att göra.
Flickor addar mig som vän för att sälja sexuella tjänster men jag är bara intresserad av att bygga lego samt fantisera om underbara rymdäventyr i tyngdlöshet tillsammans med August Strindberg och Jimmie Åkesson. Dillkött är aldrig att förakta och att ligga och glo på tipsextra en kulen novembereftermiddag 1973 samt samtidigt tänka på att universum aldrig tar slut. Nej fejkade tuttar på unga vilsna tjejer intresserar mig faktiskt inte. Jag söker med ljus och lykta efter en kvinna som är ute efter besjälad erotik på en picknick i skogen ??




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-02-16 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna