Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är det så mycket psyksjukdom och suicid i Sverige?

Varför är det så mycket psyksjukdom och suicid i Sverige?
Jo för att folk tiger, förnekar, ljuger och förtränger.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-02-19 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna