Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräp

 

Förlåt mig för att jag är så jävla bra. Jag kan inte rå för det och jag har verkligen jobbat på att bli sämre för att smälta in. Det finns en kurs i att bli riktigt sopig och dålig, prova den vetja.
Tack den ska jag gå för jävligt bra det är alldeles för påfrestande med allt hat som jag blir bemött med nästan varje dag och mobbingen och alla dödshot. Hur kan du vara så hatad som är så snäll och god? Det är det där med att jag är så jävla bra tror jag, det sticker i ögona på folk. Jag ska börja på den där kursen och bli ett riktigt skräp så att jag kan få någon lugn och ro någongång. Ja kör på det. Den odräglige och mallige Jesus korsfäste man. Skräpmat ska jag börja äta.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-02-23 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna