Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johan von Bergstjärna

 

Du den där Johan von Bergstjärna är allt en härlig kille. Ja han har DET som man brukar säga, en man med stil, klass, snille och med hjärtat på rätta stället. Ja jag känner honom ju nästan, vi sågs på filmfestivalen i Cannes och var så tjusig och trevlig. Ja mer fantastisk människa än von Bergstjärna det måste man leta länge efter. Han är inte bara tjusig utan även intelligent, empatisk, rolig och med en jävla verbal slagkraftighet. Undrar om han är bra i sängen men det är han med allra största sannolikhet. Åh vad jag längtar efter honom!




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-04-05 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna