Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ständigt överlyckliga familjen

 

Det var en gång en underbar och på alla vis lycklig familj. Ann-Britt och Sture älskade varandra så det knakade och fick sju härliga ungar som var välartade och lyckliga. Det fanns absolut inga problem i familjen och deras liv gick som på räls av harmoni, glädje och lycksalighet. Alla barnen skaffade sig fina utbildningar och köpte dyra villor på Lidingö och i Djursholm. Allt vad de företog sig var en lyckträff av talang och stålvilja och Ann-Britt och Sture fick 49 barnbarn och alla var så lyckliga tillsammans och aldrig några som helst problem. Alla satt och drack Oboy och tittade på Bingolotto tillsammans och berömde varandra över alla genombrott och succéer.
Att misslyckas fanns aldrig på agendan i denna ständigt överlyckliga familj och man hade helt rättmätigt förtjänat sin livsglädje.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-08 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna