Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boendestödjarna

Jag vet exakt hur jag skulle vara, vilken attityd jag skulle ha mot brukarna om jag vore boendestödjare. En av mina nuvarande boendestödjare bemöter mig på det viset.
Det är de det är synd om, inte så mycket mig.
Hur ska folk som är dumma i huvudet kunna fatta och inse att de är dumma i huvudet?
Har boendestödjare någon slags utbildning?
Borde de inte ta hand om sina egna personliga problem innan de bestämmer sig för att bli boendestödjare? En osalig ande kom till mig idag. Hon skulle föreställa att vara min boendestödjare och var så nervös och forcerad att jag blev kissnödig. Det blir alltid fiasko när just hon kommer.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-10 15:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Visst ska de ha utbildning men det är de tändå inte allasom har om det ärpersonalbrist. Och alla är inte lämpliga trots utbildning.
2023-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna