Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent

Vissa familjer är inte medvetna om att de har problem förrän det är för sent.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-18 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna