Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Jimmie Åkesson var en utfattig afrikan

Om Jimmie Åkesson var en utfattig afrikan med fru och tre barn, skulle inte han också utvandra då, till exempel till Sverige?
Sverigedemokraterna är ett parti som
saknar både empati, solidaritet och respekt.
Dessutom är det ett gammalt nazistparti.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-18 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna