Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldkysst

Sandor Clegane och Sansa Stark, de är eldkyssta båda två, den ene bränd till ben,
den andre lite lätt i håret, Sandor är mer än dubbelt så gammal som henne, ändå
har han ett gott öga till flickan,
har ni tänkt på hur gubbigt och äckligt det är egentligen,
när man tänker efter




Fri vers av Schipperke
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-22 18:54



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Hur gamla är turturduvorna?
2023-05-12

  SellwiN VIP
Hoppas inte det är så äckligt :) Fint skrivet och intressant reflektion.
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Schipperke