Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har Larz alla indianerna i kanoten?


"Låtsaskompis" hehehehehehe

Låtsaskompis,

Hihi Haha Hihi Hoho
They are going to take me away haha!
Napoleon XIV

Det hjärtat känner det pladdrar munnen
därför pladdrar hans mun hat och förvirring.

Det räckte inte med Hydran
nu är jag kvinna
fejk är jag också.

Det räcker inte med naivitet
detta vänner är behandlingskrävande vanföreställning.




Fri vers av Schipperke
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-03-31 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schipperke