Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du veta hur mycket din fru är värd?

Vill du veta hur mycket din fru är värd? Hör av dig till oss på Solen Gassar AB så ska vi scanna och gå igenom henne. Vi köper, byter och säljer samt auktionerar ut billiga exemplar.
Du ska väl inte gå omkring och våndas över en tråkig och uttjänt fru? Så hör av dig till oss snarast så att vi kan diskutera och smidigt lösa alla dina problem! Det ska vara härligt att vara människa! 




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-25 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna