Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kim Ju-Ae



-O father, let´s go to the missile launch.
It´s such a fun to watch.

And then to the military parade...pleaaaase !

Then you get something from me.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-05-18 15:41



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja det bjussar vi på, dansar och sjunger Cha cha cha till. Tackar ödmjukast.
2023-05-18

    ej medlem längre
Blev felformulerat från min sida. Förstog inte vem det handlade om.. men admins låter mig inte radera meddelandet och omformulera mig av någon anledning så ni får ha roligt åt det :)
2023-05-18

    ej medlem längre
Ser jag ut som ett Foodora bud? :)
2023-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP