Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄDERLEKSRAPPORTEN

 

Över norrlands inland faller ett milt kärleksregn för en skön kärlekskväll med kramar och mys.
I Stockholm håller värmen i sig med rikliga kyssar och smek och lyssnande snackmoln som tilltar i empati och förståelse. En glupsk värmebölja får det nödvändiga sorgearbetet att börja strömma och drömma samt folk som tar varandra i famn och med en glad åska som tränger in över huppigupplands blötaland.
Solskenets hänsynslösa kärlek och sanning bered en väg för Herran då gräs och gröda gror.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-06-10 19:05



Bookmark and Share


  Respons VIP
En riktig paradisbild kombinerad med en väderleksrapport. Fyndigt och roligt!
2023-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna