Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skryta om sitt sex





Hon berättar med sorgsen min om sitt ex
men hon skiner upp när hon tänker på sex

hon skriver på nätet, hon skriver i blaskan
hur hon knulla tills hon dog över taskan

visst tusan är det underbart bara det är bra
men varför ska andra veta precis hur det va

nu får man veta, om man vill, var precis man ska göka
på stranden där alla ser ditt böka, stöka, röka o kröka

på min tid kallades detta spektakel för exhibitionism
men nu jag tänker på narcissismens totalitarism.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-12 18:02



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Fantasier
2023-06-13

    Lena Staaf VIP
Så vad kallar du dina egna dikter i ämnet?
2023-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP