Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige är ett bra land

Sverige är ett bra land.
Alla medborgare är
harmoniska och lyckliga.
Det existerar inga problem.
Psykvården fungerar alldeles
utmärkt och Kungen är snäll.
Snart börjar Allsång på Skansen.
Då är alla glada och sjunger med.
Sverige är ett alldeles underbart land.
Alla medborgare är harmoniska och lyckliga.
Det existerar inga problem och psykvården
fungerar alldeles utmärkt och jag har blivit
förvisad av min man ned i den kalla, mörka
och otäcka källaren för han orkar absolut
inte med mina excentriska idéer och hur
mycket jag hatar och avskyr honom.
Sverige är ett härligt och välmående land
i vilket alla medborgare jublar och hoppar
omkring av glädje över att vara äkta svensk.
Och kom inte och klaga på den fantastiska
psyvården som botar och gör folk friska.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-17 14:42



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ironi som biter bra!
2023-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna