Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulen kommer utklädd till Jesus

Djävulen kommer utklädd
till Jesus och har ett perfekt erbjudande
som passar just dig alldeles utmärkt.
Det finns inte en chans att du kan stå emot.
Djävulen är professor i psykologi
och hur just du resonerar och fungerar
och han är en otroligt duktig skådespelare
samt fantastiskt snäll och övertygande.
Du faller för det perfekta erbjudandet
och du sugs in i ett svart hål
och förlorar din själ och identitet.
Du vill vakna upp ur mardrömmen
men det är tyvärr inte möjligt.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-06-17 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna