Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte så full

Varför måste intaget alltid bli så extrem?
Varför skylla ifrån sig & säga att du inte har problem?

Simmig blick, sluddrande ord och en ständig abstinens,
För du är inte så full, dina val har ingen konsekvens.

Alkoholen sårar, skapar otrygghet och intrig,
Kära syster jag kommer alltid älska,
Men helt ärligt: jag gillar inte dig.




Bunden vers (Rim) av Lilasyrenen
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-18 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilasyrenen
Lilasyrenen