Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tyst blixtrande smekning

Sockerpuls i de vadderade kvarteren bortikring aldrig klockan bakåt jublande med monokrom
inlagd sill längre inåt det frälsande mörkret.
Att som när vem på stan och ta en kall öl bakom ett sekel reserverat för kärlek som
en tyst blixtrande smekning i sommarens andning av lugn och ro när gammelgäddan
ligger på lur så in i vassen och trädens magi.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-06-20 19:46



Bookmark and Share


  Respons VIP
En tyst blixtrande smekning är ett fantastisk bild i en dikt som luktar midsommar och galenskap.
2023-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna