Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktning




Kvinnor är tillsammans
med snygga
skitoxar.
De kanske har lång kuk
eller är framgångsrika.
När kvinnan blir slagen
undrar hon
vem han är
för han är ju
trots allt
en riktig charmgris.

Män är tillsammans
med snygga
horor.
Bla bla bla.

Men nu börjar man hitta varandra på riktigt
och dödar sin barn i stället.

Det gäller faktiskt
att försöka
hålla ihop.




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-21 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl rutet!
2023-06-25

    Lena Staaf VIP
Mänsklighetens avarter. Som tur är finns bättre exemplar.
2023-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP