Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår bästa tid är nu

 

Vissa människor verkar skaffa barn endast för att ha någon att plåga, mobba, hata, avsky och bemöta med en stenhård likgiltighet.
Dessa barn blir som regel psyksjuka, knarkare, kriminella, hemlösa eller allt på en gång.
Man ser dem på stan hur de står stampar i en fullständigt meningslös tomhet i en väntan på knarkleverans, i en väntan på att äntligen få dö och komma ur sitt förnedrande och klaustrofobiska helvete, medan deras föräldrar inbillar sig att de är helt fria från skuld.
På Olof Palmes torg uppträder en så glad manlig artist som sjunger Vår bästa tid är nu.
Några lyckliga älskade barn står och äter glass glupskt jublande och stämningen är på topp.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-06-28 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna