Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pretentioner





Nej
det blir inte bättre än så här.
Ett oförklarligt äventyr.
Höh !
Förresten
har du sett en nattfjäril
slå sig ner på ett upphängt lakan ?
Ser rätt trist ut
tills den behagar öppna upp sina vingar.
Ett resultat av metamorfos...
Nej
det var inget.
Men har du hört nån koloratursångerska nån gång ?
En cikada ?
Sett en skuttande bambi ?
Van Goghs målningar ?
Har du tänkt på hur skönt de gjort det
vårt sätt att föröka oss...
Nej ok, det vore bättre att vara fisk.
Där kan man snacka om kontakt under sexet.

Nej
så att
det blir inte bättre än så här.

Ibland får man nöja sig med lite.

Fast Matti Nykänen sa att livet
är människans bästa tid.

Han var ju också en typ.

Såg du honom hoppa förresten ?
Han sa vid en intervju
att han tänkte på fitta
innan han hoppade.

Kan det bli vackrare !?




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-01 18:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tack alla för era sköna kommentarer.
2023-07-06

    Hoddmimer
Oftast har vi hört om...
2023-07-04

  lodjuret/seglare VIP
Var det i gamla kina som begravningens många gråterskor fått betalt för att göda så möjligt underlag? Här låter jag tårar flöda helt gratis...
2023-07-03

  alicja lappalainen VIP
uppskattar svart humor i dikten
2023-07-03

    Lena Staaf VIP
Livet ÄR människans bästa tid! Och tänk så lång. Var glad att du inte är en mygga.
2023-07-01

    ej medlem längre
Men hur lite?
2023-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP