Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Im-perfekt




Inget
är perfekt
kan vara.
Det höll på att bli
men människan dök upp
och ville annat.

Vi är som två-åringar
som bygger höga torn
för att förstöra.

Tja
vad ska vi annars ha de till.

Bo i ?

Nej, vi vill bara försöka nå himlen.

Faktum är
att vi inte hör hemma nånstans.

För det finns inget hem för oss.

Därför hittade man på det där med gud.

Han som redan då
betedde sig
som pappan
som drar.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-08 19:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det var på pricken Lena !
2023-07-09

    Lena Staaf VIP
Gud lovar himmelriket efter den här tillvaron. Så han står på förtryckarnas sida och hindrar upproret från dem som vill förändra jordelivet.
2023-07-09

  Gunnar Hilén VIP
Nja.

Snarare depression.

Gud eller inte gud är bara en intellektuell skitfråga. inte viktigt.

Men pappa är det.
2023-07-08

  alicja lappalainen VIP
DEISM
2023-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP