Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lugn, bara så lugn.



Cyklar genom lummig grönska
upp och ner
fram till skogstjärnen
den där med kolsvart vatten
och kalla underströmmar.
Ensam i skogen och naken glider jag ut
försöker simma tyst tyst som en indian.
Det är VARMT.
Jag ser hela tjärnen framför mig
långt bort vid andra stranden pratas det
och talet fortplantas med vattnet
som en förstärkare.
Ovanför den solgnistrande vattenlinjen börjar skogen
ovanför trädtopparna börjar himlen synas.
Lommen duellerar med mina tankar.

Jag är så lugn
jag är så förbannat lugn.

Inget är perfekt
men här hittar jag inte felen.

Min kropp med armar och ben
naken från topp till tå
höjer mig med naturens upplevelser
till en ny nivå.

Jag älskar att vara till.
Jag är så inåt helvete lugn.

Allt vackra knullar mig så mjukt.

Tårarna kommer
som ett brev på posten.

Sakta men säkert.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-14 10:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Denna rent sakrala känsla!
2023-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP