Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte nudda verklighet

du leker
inte nudda verklighet

hoppar mellan dagarna
tills du ramlar ner

ställ din ena fot i verkligheten
och blunda, känn
att du vågar leva här




Fri vers av mmm...mia
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-08-15 11:23



Bookmark and Share


  Henning
mmm... fint fångat, underbar ide!
2006-08-18

  Paraply
lever du i verkligheten? kan man skriva så här fint i verkligheten?
kram
/p.
2006-08-15

    inmeddiginålsögatkamel
Mycket fint:)
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

mmm...mia