Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMAREN FALLER MOT HÖST

Sommaren faller mot höst.
                              Snart är den bortglömd av många.
             Kanske en brittsommarnatt
                               hör någon ekot igen.
En gång var våren en tös
                              klädd i ett förklädeslinne, 
             videung, blommande kind,
                              full av förtröstan och lek.
Sommaren faller mot höst.
                              Längre blir skuggan om kvällen. 
              Gumman med skrumpnade kind
                               minns dock sin ungdoms dag.
 
               


               
             
                               
                              
 
                               
                 




Bunden vers (Hexameter) av Ulf Carlsson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-18 17:15



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Intressant form här.
Är det ett specifikt versmått eller är det spontan skrift?
2023-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP