Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets goda kan vara (för) mycket...

En ganska tjock gubbe från Kullen
kände sig klumpig och svullen
Han börja' på gym
snart blev han grym
på att avstå från Budapestrullen




Bunden vers (Limerick) av Cikoria Blå VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-03 07:53



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Rolig och rytmisk limerick, precis som en sådan skall vara.
2023-08-03

  Max Poisé VIP
Hehe…:-)
2023-08-03

  Gunwale VIP

Nu blev jag sugen!
Snygg (”snäll”-)limerik med rätta rytmen!
2023-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP