Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick solen, låtsas och sensommarblomster av liktenelegi. Lägger till 18 ord och skickar tre av dessa till Lena Söderkvist. Med i stafetten är också Cikoria blå, Respons och TrollTörnTrappan.


Sista supen, blomman, stunden (stafett)

— ”Inte VARA nåt mer”?!! Men KÄRA Sol och Sensommarblomster! Bara LITE till!
— Inget mer för dig, sa jag! … Men låtsas gärna.




Prosa av Gunwale VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-13 20:29



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jättebra!! Jag har också alltid samma diskussion med sommaren varje år.
Lika eländigt.
Mern! ibland blir jag bönhörd. Stå på!
2023-08-23

  Respons VIP
Ett replikskifte som känns både aktuellt och lite tröstande!
2023-08-15

    Lena Söderkvist VIP
Nu har du poetiserat om denna elegi till sommar nästan likt liktenelegi. Utmärkt. Stafettbidragen får höra ihop på mer än ett sätt.
2023-08-14

  lodjuret/seglare VIP
Det är till för just klubben egna,
det skall lockelser som regna,
över en möjligt ståelig text för,
den som verkar göra reklamsmör,
någon som just så där på stunden,
just efter den varit med hemliga hunden,
kretat ned stavelser till blomster,
som för att väcka slumrande hågkomster...
2023-08-14

  Cikoria Blå VIP
Att låtsas lite behövas då och då.

2023-08-14

  TrollTörnTrappan VIP
Fyndigt hur det hela blev ett replikskifte - som mellan mänskligheten och den gudomliga makten typ!?! Eller trots allt mellan två personer - den ene publik och den andra artist?!?
2023-08-13

    ej medlem längre
Wow vad snabb du var att författa denna stafettdikt. :-)

Känns som att låtsas är enda utvägen ibland, vilket du får fram snyggt här.
2023-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP