Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet kärlek



Ordet kärlek
är sönderslaget med piskor
söndertänjt med fistfucking
söndermöglat av fontänorgasmer av piss
och ständigt nya ragg
i den elektroniska världen.

"Hej, ska vi knulla.
Jag älskar det.
DET".

Det är ingen fråga.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-14 19:47



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja kärleken kan misshandlas. Både ordet och innehållet.
2023-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP