Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fiktiv


Minnen...glömska

Döda inte hennes vackra minnen!
Säg inte att hon minns fel.
Lyssna på klangen i hennes röst.
Inte kan den ljuga?

Och om ni har bevis,
hon var inte där just då.
Du var ju där, och han.
Ni såg och hörde båda två.

Ni må ha rätt i sak.
Men ni har ändå fel.
Plats och tid är ibland oväsentlig
när upplevelsen är äkta och sann.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-15 09:21



Bookmark and Share


  in effigie VIP
..äkta.vacker känsla....upplevelser.målade i minnen...fint förmedlat...
2023-08-18

    Lena Söderkvist VIP
En upplevelse kan man mycket riktigt aldrig förneka. Vackert skrivet och tänkvärt stoff.
2023-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP