Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ateistisk tröst




Du behöver inte tro.
Inte på gud och inte på spöken.
Det räcker långt
med att du överträffar dig själv.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-25 19:10



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så sant!
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP