Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som naknast




Jag minns så tydligt
att det var
när jag var som olyckligast
som jag var som naknast.

Och när jag var som naknast
gjorde jag mig så illa
och kallade mig för lycklig
tillsammans med okända kvinnor.

Det var det galna i mig
jag kallade lycka
och det lilla goda
jag kallade olycka.

Jag minns det så tydligt
och det händer
aldrig mer
att jag vill ha det igen.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-26 05:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om att hitta kärleken till sig själv. När man har den, då vill man inte tillbaka till konstgjorda känslor.
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP