Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Never ending story




Kvinnans kroppspysslande.

Vad händer om ni låter kroppen
vara i fred ?




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-02 08:22



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kroppen skulle tacka så mycket.
2023-09-03

  alicja lappalainen VIP
..förändras till en ängel
2023-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP