Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Picknick i natten



Vått men inte som vått.
Kallt men inte som kallt.
Galon men inte som galon.

Mjukt bara som mjukt.
Lent.
Glidande.

Det är natt.
Ensam.

Någon har krupit ner bredvid under täcket
och gnider sina underkläder
mot naken hud.
Mot känsliga zoner.

En fot här.
Ett bröst där.
Ett moget, ludet underliv
även det i silke.

Så en hand med känsliga fingertoppar.
En mun med fuktiga läppar.
En tunga som reser upp.

Färdig för utflykt.
Nu ska pick-nick-korgen packas upp.
Här vankas hud och längtans kött.
Biologiskt vin.
100 procent somatiskt.

Snart är allt bara en enda röra.
Snart är allt bara en dröm.

Vad sa du att du hette sa du ?




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-08 07:03



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Våta drömmar. Den (nästan?) okända som bara kryper ner och bjuder ut sig. Jo jo!
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP