Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska min dödsannons innehålla ?



Jag ska försöka komma ihåg att själv författa min annons
och den ska inte handla om allt jag gjorde, dvs inte handla
om mitt yrke jag livnärde mig på.

Den ska berätta hur jag tyckte jag var och hur det kändes
att vara jag.

Den ska säga nånting om hur jag tyckte det var
att försöka älska, vara ett barn, växa upp till man
och bli pappa.

Den ska minnas att jag tyckte det var stort att finnas
till och få ge till andra. Av någon anledning lärde jag
mig att mer uppskatta givandet än erhållandet.

Jag ska försöka balansera texten så att himmel och helvete
möts.

Att få ha haft en kropp som funkade fint i det mesta
var positivt men att få ha haft en skalle som kunde
berätta om kroppen var lika fint det.

Sen vet jag inte om jag kommer på nåt mer.

Det får väl bli i ett par ps då.

Psykosomatisk psykolog.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2023-09-11 19:09



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja på stenen kan det stå så. Tack du !
2023-09-12

  angela Täubert fd Jansson VIP
Kanske kan du skriva: "Här vilar en annan" så blir det upp till läsaren att tänka på vem du var.
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP