Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mus på besök

Morgonfriden störs.
Det prasslar i vaskskåpet.
En mus tittar fram.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-20 16:47



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Fint att det sker med måtta = ingen större råtta.
2023-09-22

  stormengudrun VIP
Jag hade nog blivit lite skraj får jag säga:-O Haha, tuppaskinn på armarna!
2023-09-20

    Lena Söderkvist VIP
Supergulligt.
2023-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP