Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man lämnat

Himmelen är grå och luften kall och jag är lyckligare när du inte finns här
Jag kan knappt andas på jobbet och mitt hår har gått av
Men jag är lyckligare när du inte finns här
Jag är så naiv och du var aldrig en bra person
Nej du var aldrig bra
Är det normalt att älska någon och samtidigt undra om den har en empatistörning? Så naiv
Destruktiv optimism
Jag kan gråta och jag låter mig själv
Om du såg mig skulle du säga oj
Mager och blå men lugnare än någonsin
När man levt med något som letar fel så är allt annat trots allt bättre
Jag kanske ser mörbultad ut men jag har aldrig älskat mig själv lättare




Fri vers av svartgronrod
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-10-05 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartgronrod