Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krympa

Jag kan krympa, dumma ner mig
Göra mig själv lättsmält
Jag tänker innan jag pratar så du kan aldrig chocka mig med dina svar

Ikväll saknar jag dig för vår kärlek var en flykt
En flykt från att vara bottenlös
Ikväll saknar jag dig för även fast att det var på låtsas så var det tryggt
Och ikväll saknar jag substans, jag har ingen massa, hade lika gärna kunnat vara död så kom tillbaka?

Jag tappar bitar av mig överallt
Sörjer men måste väl gå vidare
Jag minns inte vem jag var igår
Men jag minns allt om dig




Fri vers av svartgronrod
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-10-28 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartgronrod