Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text att sakta bryta ny mark - en sorgesång. Av Kerstin skriver.


Kommentar på en text (2780) bara ord






(Offentlig kommentar.)

Att läsa en text kan vara som att möta en vän,
'höra' den prata om något,

berätta och något,
så känna frid eller oro sprida sig inombords.

Här inne är den inre verkligheten,
sedan byts den ut mot ens egen igen.

(Privat kommentar.)

Under läsningen känner jag rastlöshetens 'demoner'
söka fresta mig att rusa vidare.

Jag får verkligen kämpa med mig själv
för att som söka ett inre lugn,

ett tålamod att ta del av det nuvarande.
'Sedan' kommer ju ändå till mig 'efteråt'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-04-04 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP